Επαναπροσδιορίστε την παραγωγικότητά σας

Το Soft1 ERP Series 6 προσφέρει σε κάθε σύγχρονη βιομηχανική επιχείρηση, όλα όσα χρειάζεται για να προδιαγράψει ένα ακριβές μοντέλο παραγωγής, να ανταποκριθεί με επιτυχία στις μεταβαλλόμενες απαιτήσεις των πελατών της και να διασυνδεθεί εύκολα με τα συστήματα των προμηθευτών της.

Με εξειδικευμένη λειτουργικότητα και μεγάλη ευκολία χρήσης, η λύση παραγωγής της SoftOne μπορεί να βοηθήσει και τη δική σας επιχείρηση να αυτοματοποιήσει τις διαδικασίες της και να περιορίσει το κόστος της, βελτιώνοντας ταυτόχρονα την εξυπηρέτηση πελατών και την κερδοφορία της. Το Soft1 ERP Series 6 επιτρέπει το λεπτομερή σχεδιασμό των προμηθειών πρώτων υλών βάσει της πραγματικής ζήτησης, τυποποιεί τις σχέσεις συνεργασίας τόσο με προμηθευτές, όσο και με τη διεύθυνση εφοδιαστικής αλυσίδας και προσφέρει αυξημένη ακρίβεια στον υπολογισμό του κόστους παραγωγής των προϊόντων σας.

Η ενότητα διαχείρισης παραγωγής του Soft1 Series 6 προσφέρει ολοκληρωμένο έλεγχο σε όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας της επιχείρησής σας, διασφαλίζοντας τη συμμόρφωσή της με τα πλέον αυστηρά πρότυπα. Ενσωματώνοντας ένα ισχυρό σύστημα real-time αναφορών, διευκολύνει σημαντικά τη λήψη αποφάσεων, εγγυημένη την εύρυθμη λειτουργία της μονάδας παραγωγής των προϊόντων σας.

soft1 series6

Υποστηρίξτε τη λήψη αποφάσεων
Δείτε σε πραγματικό χρόνο κρίσιμους δείκτες απόδοσης. Σχεδιάστε με ασφάλεια τις διαδικασίες σας, κάντε ακριβείς προβλέψεις και ανταποκριθείτε άμεσα στις ανάγκες των πελατών σας.

Κρατήστε χαμηλά το κόστος σας
Δώστε τέλος στην πολυπλοκότητα, τις καθυστερήσεις και τα προβλήματα επικοινωνίας. Διαχειριστείτε τους ανθρώπους σας, βάσει των πραγματικών απαιτήσεων παραγωγής, περιορίζοντας τα έξοδα υπερωριών.

Αξιοποιήστε τα οφέλη του cloud
Υποστηρίξτε καλύτερα τη διαδικασία παραγωγής, με μία πραγματική cloud λύση. Προσδώστε ευελιξία στη λειτουργία και μειώστε το κόστος σας, χωρίς εκπτώσεις στην ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών σας.

Ελέγξτε απόλυτα το κόστος σας
Παρακολουθήστε καλύτερα τους αποθηκευτικούς χώρους της επιχείρησής σας. Βελτιώστε τη διαχείριση των αποθεμάτων σας και μειώστε το χρόνο παράδοσης των προϊόντων σας, αυξάνοντας την κερδοφορία σας.

 

accountants

Η logistic-i προσφέρει:

Παραμετροποίηση

Εγκαθιστούμε, παραμετροποιούμε και παρακολουθούμε όλη την εγκατάσταση του καλύτερου ERP της αγοράς.

Υποστήριξη

Διαχείριση του έργου μέχρι ολοκλήρωσής του, εξ αποστάσεως και δια ζώσης τεχνική υποστήριξη 24/7.

Εξατομίκευση

Εξατομικεύουμε και προσαρμόζουμε το Soft1 ERP στις ανάγκες της επιχείρησής σας. Το φαντάζεστε; Γίνεται!

Εξειδικευμένες Λειτουργίες

Διαχείριση Παραγωγής

Προδιαγράψτε τη διαδικασία παραγωγής των προϊόντων σας, παρακολουθώντας λεπτομερώς σχετικές εντολές και παραστατικά, καθώς επίσης και συμπαράγωγα και υποπροϊόντα. Διαχειριστείτε τη φύρα της παραγωγής, κατανέμοντας τυχόν ελλείμματα στις παραγόμενες ποσότητες. Καθορίστε ελάχιστα και μέγιστα αποδεκτά υπόλοιπα αποθήκης, δείτε απαιτήσεις αναλώσεων βάσει εντολών παραγωγής ή παραγγελιών και παρακολουθήστε διεξοδικά το κόστος των παραγόμενων ειδών σας.

Εσωλογιστική Κοστολόγηση

Υπολογίστε με ακρίβεια το κόστος παραγωγής. Ενημερώστε την αξία των αποθεμάτων, καθώς και την αναλυτική λογιστική βάσει στοιχείων παραγωγής, αναλώσεων και κόστους.

Αποθηκευτικοί Χώροι

Διαχειριστείτε απεριόριστους αποθηκευτικούς χώρους. Παρακολουθήστε αναλυτικά θέσεις αποθήκευσης σε όλες τις διακινήσεις αποθεμάτων.

Διαχείριση Αποθεμάτων

Παρακολουθήστε τα αποθέματά σας ανά εγκατάσταση, αποθήκη, θέση, παρτίδα και serial number. Αξιοποιήστε προηγμένα συστήματα ελέγχου και μεθόδους αποτίμησης όπως FIFO και LIFO. Περιορίστε το κόστος και τις αστοχίες με τη χρήση ABC ανάλυσης.

Εναλλακτικά - Αντίστοιχα είδη

Δημιουργήστε εναλλακτικούς κωδικούς για τα είδη της αποθήκης σας, διευκολύνοντας την καταχώρηση, την ανεύρεση και την επιλογή τους.

Παρτίδες

Παρακολουθήστε αρχεία παρτίδων με πλήρη στοιχεία για την ποσότητα των αποθεμάτων και την ημερομηνία λήξης, καθώς και δυνατότητα διακίνησης ανά γραμμή παραστατικών. Καταγράψτε το ιστορικό κινήσεων κάθε παρτίδας, διασφαλίζοντας την ιχνηλασιμότητά της.

Χρώμα - Μέγεθος

Παρακολουθήστε και διαχειριστείτε τα αποθέματα της επιχείρησής σας σε επίπεδο 3 διαφορετικών χαρακτηριστικών και εξάγετε πλήθος αναφορών και στατιστικών στοιχείων.

Group Sets

Διαχειριστείτε εύκολα συναλλαγές σύνθετων υλικών, με τη χρήση πλήθους αυτοματισμών. Δημιουργήστε σετ ειδών για αποθέματα, αλλά και υπηρεσίες (εάν απαιτείται) και παρακολουθήστε το κόστος τους, με επιλογή χρήσης αυτόματων παραστατικών σύνθεσης ή αποσύνθεσης κατά τη διακίνησή τους.

Serial Numbers

Παρακολουθήστε τους σειριακούς αριθμούς των προϊόντων σας, σε όλες τις διακινήσεις τους.

Πελάτες - Προμηθευτές

Υποστηρίξτε όλες τις εμπορικές συναλλαγές της επιχείρησής σας (αγορές, πωλήσεις, εισπράξεις, πληρωμές, δαπάνες/ειδικές συναλλαγές) αξιοποιώντας τα διακριτά αρχεία πληροφοριών των συναλλασσομένων σας.

Παραγγελιοληψία

Διαχειριστείτε πλήρως πωλήσεις, παραγγελίες πωλήσεων, προσφορές, αποστολές, επιστροφές, πιστωτικά, ακυρωτικά κλπ.

Αγορές

Διαχειριστείτε πλήρως αγορές, παραγγελίες αγορών, προσφορές, αποστολές, επιστροφές, πιστωτικά, ακυρωτικά κλπ.