Soft1 Series 6. Δεκαπέντε χρόνια καινοτομίας σε τρεις μόνο λέξεις!

Βασισμένη στην ισχυρή πλατφόρμα λογισμικού Soft1, η νέα σειρά σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε εξετάζοντας τα πάντα από την αρχή - από το user interface έως και την αρχιτεκτονική του συστήματος. Με πλήθος βελτιώσεων, νέα ισχυρά χαρακτηριστικά και ανανεωμένες λειτουργίες, το Soft1 Series 6 αποτελεί μία έκδοση-σταθμό στην ιστορία της SoftOne, καθώς «ενσαρκώνει» πλήρως τη φιλοσοφία της για καινοτομία, ευχρηστία και αξιοπιστία.

Το καλύτερο όλων; Το Soft1 Series 6 συμπληρώνει το κενό μεταξύ υπολογιστών, έξυπνων συσκευών και διαδικτύου, προσφέροντας ισχυρή λειτουργικότητα και μία ενιαία διαισθητική εμπειρία χρήσης, μέσα από οποιαδήποτε συσκευή.

Μοναδική εμπειρία χρήσης


Η νέα σειρά λογισμικού Soft1 Series 6 δεν είναι απλά και μόνο το αποτέλεσμα της διαδικασίας σχεδίασης ενός νέου interface. Πρόκειται για ένα έξυπνο σύστημα ERP που κατανοεί το χρήστη και τις ενέργειές του, τις αλληλεπιδράσεις και τις πραγματικές του ανάγκες. Το Soft1 Series 6 σχεδιάστηκε με επίκεντρο το χρήστη, δημιουργώντας ένα νέο τρόπο για την απλοποίηση των καθημερινών του δραστηριοτήτων.


Σε κάθε σημείο επαφής, το Soft1 Series 6 δημιουργεί αξία, θέτοντας τις βάσεις για μια ισχυρή και αποδοτική σχέση ανάμεσα στο χρήστη, την επιχείρηση και ένα ευφυές λογισμικό.

Πιο mobile από ποτέ

Με βασικές αρχές σχεδίασης το διαισθητικό UI, τη χρηστικότητα, αλλά και την άμεση πρόσβαση στην πληροφορία, το Soft1 Series 6 καθιστά αδιάφορη την τοποθεσία, τη συσκευή ή ακόμη και την εξοικείωση του χρήστη με την εφαρμογή.

Πρόκειται για ένα ασύγκριτα λειτουργικό και διαισθητικά «λογικό» σύστημα ERP, το οποίο προσαρμόζεται απρόσκοπτα σε οποιαδήποτε έξυπνη συσκευή.

Το Soft1 Series 6 επεκτείνει τις μοναδικές δυνατότητές του σε οποιαδήποτε έξυπνη συσκευή, βοηθώντας τις επιχειρήσεις να εκμεταλλεύονται νέες ευκαιρίες είτε μέσω της πρωτοποριακής πλατφόρμας enterprise mobility Soft1 360, είτε μέσω της εξειδικευμένης λύσης Sales Force Automation Soft1 SFA.

Δυναμική ευφυΐα

Το λογισμικό Soft1 Series 5 έχει σχεδιαστεί για να ενισχύει την ανθρώπινη αποτελεσματικότητα μέσα από μία σειρά καινοτόμων τεχνολογιών.

Μία από αυτές είναι το Soft1 Business Automation Machine ή αλλιώς B.A.M, ο «επιχειρησιακός εγκέφαλος» που επικοινωνεί, αποφασίζει, αλλά και ενεργεί για λογαριασμό του χρήστη. Με το B.A.M, κάθε λειτουργία του ERP μπορεί να γίνει μέρος μίας διαδικασίας, λειτουργώντας με την ακρίβεια και τη συνέπεια μίας καλοκουρδισμένης μηχανής.

Εκτός από το B.A.M, το Soft1 Series 5 έρχεται να συστήσει και την EVA, έναν ψηφιακό προσωπικό βοηθό με σημαντικές γνωστικές δυνατότητες. H EVA επικοινωνεί με το χρήστη, βοηθώντας τον να οργανώσει τις καθημερινές του δραστηριότητες με ένα νέο, εντελώς διαφορετικό τρόπο!

Τελευταίες εξελίξεις των ERP

Την πλατφόρμα ψηφιακού μετασχηματισμού της SoftOne (μέλος του Ομίλου Εταιρειών Olympia) επέλεξε το Pharmacy295 για...
Ο Όμιλος INDITEX περνάει στην εποχή της Πιστοποιημένης Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης και των Ηλεκτρονικών Βιβλίων myDATA,...
Η εξέλιξη του ERP γίνεται με καταιγιστικούς ρυθμούς καθώς η μετακίνηση στο cloud επιταχύνει ουσιαστικά...

Περισσότερες Πληροφορίες;

Τηλέφωνο: 2311 273 243

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε. Ή επισκεφτείτε μας στα γραφεία μας