Εμπειρία,πάθος,
αριστεία

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Your success story
begins with LOGISTIC_i

Η εταιρία LOGISTIC-i , η οποία ιδρύθηκε το 2010 στην Θεσσαλονίκη είναι πάροχος ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής, οικονομικών υπηρεσιών και οργάνωσης logistics. Παρέχει τις λύσεις της σε πολλές και μεγάλες εταιρίες σε όλη την Ελληνική επικράτεια.

1000+

Χρήστες Υποστήριξης ERP-WMS

30

Έτη Εμπειρίας

150+

Εγκαταστάσεις ERP-WMS

Ο ΧΩΡΟΣ ΜΑΣ

Είμαστε περήφανοι για
τους ανθρώπους μας

H ομάδα της Logistic-i αποτελείται από στελέχη με πολυετή εμπειρία και ειδίκευση σε ERP, WMS, Χρηματοοικονομικά & Διοίκηση Επιχειρήσεων, Logistics, Μηχανογράφηση, Προγραμματισμό, όπως επίσης και από μια σειρά συνεργαζόμενων επαγγελματιών διαφόρων ειδικοτήτων με υψηλή εξειδίκευση στον τομέα τους, με σκοπό την πλήρη κάλυψη των αναγκών των πελατών κάτω από την ομπρέλα της logistic-i.

οι εγκαταστάσεις μας
η ομαδα της logistic-i
η ομάδα μας εν ώρα εργασίας
η ομαδα της logistic-i
η ομάδα μας εν ώρα εργασίας
η ομαδα της logistic-i
η ομάδα μας εν ώρα εργασίας
εργασία στην logistic-i
τα γραφεία της εταιρείας
CEO

Καλώς ήρθατε
στην Logistic_i

Εδώ όπου η ψηφιακή εποχή συναντά τον ενθουσιασμό και την καινοτομία. Βασική επιδίωξη μας να χτίζουμε αγαστές συνεργασίες με τους πελάτες μας, σε βάσεις ανάπτυξης, συνέπειας και αφοσίωσης. Μαζί διαμορφώνουμε ένα προσοδοφόρο αύριο και ένα μέλλον που αξίζει να ονειρεύστε για την επιχείρηση σας.

 

Ιωάννης Πολίτης

TI KANOYME

Βέλτιστες λύσεις για
κάθε επιχείριση

Σκοπός της εταιρίας μας είναι η παροχή πλήρους πακέτου συμβουλευτικής υποστήριξης και οργάνωσης των τομέων της μηχανογράφησης, της εφοδιαστικής αλυσίδας, των αποθηκών και των οικονομικών υπηρεσιών της επιχείρησης σας.

Χρησιμοποιώντας τα πλέον σύγχρονα εργαλεία και βασισμένη στη συνεχή εκπαίδευση και εξειδίκευση του προσωπικού της, η Logistic_i δίνει ώθηση στην ανάπτυξη των πελατών κάθε μεγέθους και κλάδου.

Παροχή πλήρους πακέτου συμβουλευτικής υποστήριξης
Οργάνωση των τομέων της μηχανογράφησης, της εφοδιαστικής αλυσίδας & των οικονομικών υπηρεσιών
ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ
Να καλύπτουμε απόλυτα τις ανάγκες των πελατών στα αντικείμενα εξειδίκευσής μας χτίζοντας μια μακροχρόνια σχέση μαζί τους και λειτουργώντας με σεβασμό προς την κοινωνία και το περιβάλλον.

Η LOGISTIC_i
προσφέρει

Παραμετροποίηση

Εγκαθιστούµε και παραµετροποιούµε τα πιο σύγχρονα Business Software, για να προσφέρουµε τις βέλτιστες λύσεις σε όλες τις ανάγκες της επιχείρησής σας.

Εξατομίκευση

Εξατομικεύουμε και προσαρμόζουμε το Business Software στις ανάγκες της επιχείρησής σας. Το φαντάζεστε; Γίνεται!

ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ

Η ποιότητα είναι
το καλύτερο επιχειρηματικό σχεδιο